Roadtrip på Route 66 i USA!

Alla som älskar bilar bör göra en roadtrip på Route 66 i USA, The Mother of Roads!

Det behöver inte vara svårt att boka en roadtrip, du kan få ett paketpris på allt inklusive hotell, bil och flyg! Att inte själv beställa allt gör att du inte missar något, de som har kunskap gör jobbet åt dig. Det finns sådana paketpriser för lite under 14.000 kr.

Det är mycket att tänka på men om man tar hjälp av någon researrangör så behöver man inte få några otrevliga överraskningar, bara beställ och kolla om det finns något speciellt som just du vill vill uppleva.

Som skrivet, älskar du verkligen bilar så är denna roadtrip perfekt. På resan genom USA får du möjlighet att besöka viktiga ställen där bilen har fått en historisk betydelse. Till exempel kör man igenom Tulsa, där du kan gå till Mac’s Antique Car Museum som är ett känt bilmuseum.

Och så kör man igenom Amarillo i Albuquerque, New Mexico. Detta ställe är extra känt eftersom de har begravt 10 stycken Cadillac så att endast ändarna syns! Ett konstverk som vill visa den frihet som bilar ger oss.

Den sista staden på Route 66 är Los Angeles i Kalifornien, det officiella slutet är vid piren i Santa Monica. I Las Vegas finns allt man kan tänka sig, shopping, natur, Casino och nöjen med mera. Även Disneyland finns där!

Att få bada i Los Angeles är inte illa det heller. Egentligen går denna roadtrip att göra precis hur man vill. Det finns verkligen både natur och städer för att alla ska uppskatta just denna roadtrippen. USA har några av de absolut vackraste naturerna och Route 66 omfamnar lite av alla olika naturer som erbjuds i detta underbara land!